30. oktoober 2011

Algas kandideerimine tippametikohtade varjutamiseks!

Alates 21. oktoobrist saavad Eesti keskkoolide ja kutsekoolide õpilased kandideerida oma töös tunnustatud ja kõrgetel ametikohtadel töötavate inimeste nö varjudeks.

Junior Achievement Eesti koos oma vilistlasorganisatsiooniga SENT korraldab 17. novembril 2011 Töövarjupäeva, mille eesmärk on anda noortele võimalus tutvuda Eesti tippjuhtide ja o.ma ala parimate spetsialistide tööga.

Töövarjupäeva Kroon 2011 on üle-eestilisel Töövarjupäeval toimuv eriüritus, mis annab gümnaasiumiõpilastele võimaluse kandideerida Eesti tippametikohtade varjudeks. Kandideerimiseks tuleb õpilasel esitada oma CV ja motivatsioonikiri soovitud ametikohale, mille põhjal valitakse välja töövarjud.

Õpilastel on võimalik varjutada näiteks peaminister Andrus Ansipit, Swedbanki töötajaid, ajakirjanik Mihkel Kärmast ning paljusid teisi. Igal aastal võtab sellest päevast osa ligi 3000 õpilast ja 3000 ettevõtjat/spetsialisti/juhti.

Töövarjupäeval osalevad gümnaasiumi- ja kutsekooliõpilased, kes jälgivad ettevõtja/poliitiku/juhi tööpäeva. Töövarjupäeva Krooni eesmärk on pakkuda noortele võimalust tutvuda huvitavate, tegusate ja edukate inimeste igapäevaste tegemiste ja kohustustega.

„Usume, et isiklik kokkupuude annab ettekujutuse karjäärivõimalustest ning aitab tõsta huvi majanduse ja ettevõtluse vastu” , ütles Epp Vodja, JA Eesti tegevjuht

Töövarjupäeva Kroon 2011 toimub koostöös SENT-i, Junior Achievement Eesti ja Swedbankiga.

MTÜ Sild Ettevõtlike Noorte Tulevikku (SENT) on 2005. aastal asutatud JA Eesti vilistlasorganisatsioon. SENT koondab endas edukamaid JA programmide vilistlasi.

Lisainformatsioon koduleheküljel: www.sent.ee , www.ja.ee


Kontakt:
Siret Villmann
MTÜ SENT juhatuse esimees
+372 5564 5418
siret@sent.ee

Riin Saar
JA Eesti
+372 5561 2411
riin@ja.ee

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar