9. veebruar 2011

Vinge noortelaager Istanbuli lähedal 04.-10. märtsil Türgis

04.-10. märtsil 2011 toimub Kocaeli's (80 km Istanbulist) ja Derince's, Türgis rahvusvaheline noortevahetus pealkirjaga 'Long Walk with Small Steps'. Projekti peateema on rõhutada laste hariduse rolli kui tähtsa etappi kogu haridustee jooksul. Soovitakse julgustada inimesi parendama hetkel olemasolevate lasteaedade teenuste kvaliteeti, tõsta seal töötava personali töökvaliteeti ning tõhustada koostööd Euroopa Liidu riikide vahel.

Kogu laagri jooksul kasutatakse mitteformaalseid õppemeetodeid rahvusvahelises seltskonnas ning seega õpitakse tundma osalevate maade kultuure. Toimuvad presentatsioonid, õppevisiidid, töötoad, vahvad mängud nii siseruumis kui vabas õhus, osalevate maade kultuuriõhtud. Külastatakse etnograafiamuuseumi, parki, ülikooli, Olümpia Jääspordi Keskust, nargila kohvikut, karaokebaari. Korraldatakse barbeque pidu, laevareis ja piknik, mängitakse painball'i. Samuti saad proovida rulluisutamist ja trekkingut. Huvi korral saadame sulle ka projekti detailse programmi.

Kokku saavad koos välja valitud grupijuhiga projektis osaleda 5 noort Eestist (vanuses 18-30 a.). Kokku osaleb rahvusvahelises noortelaagris 32 noort: Itaaliast, Kreekast, Rumeeniast, Bulgaariast, Poolast, Türgist ja muidugi Eestist.

Välja valitud ostavad esialgu ise välja lennupiletid projekti toimumispaika ja tagasi. Projekti jooksul saad sellest tagasi 70%. Seega - kogu rahvusvahelisest transpordist tuleb lõppkokkuvõttes tasuda vaid 30%! Lisaks tuleb maksta osalustasu 99,00 eur, mis sisaldab igakülgset, jooksvat ning professionaalset ettevalmistust enne välismaale sõitu (sh kultuuriline ettevalmistus), tervise/ meditsiinikindlustust ning lõppanalüüsi. Kohapealne majutus (http://www.karaaslanalabalik.com/fotogaleri.html), toitlustus (kolm korda päevas) ja programmilised tegevused on juba hinna sees.

Türki kohalesõit toimub lennukiga kas Tallinnast või Riiast Istanbuli, sealt edasi kas kohaliku lennuga (1) või bussiga (2) projekti toimumiskohta. Osalemiseks saada oma kontaktidega (sh telefon, skype, elukoht, eelnev
rahvusvaheline kogemus) inglisekeelne motivatsioonikiri esimesel võimaluselaadressile http://mail.rink.ee/squirrelmail/src/compose.php?send_to=kandideerin%40continuousaction.ee<http://mail.rink.ee/squirrelmail/src/compose.php?send_to=kandideerin@continuousaction.ee>
Kirja pealkirjaks pane projekti nimi.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar