9. veebruar 2011

Aktiivsele noorele: soodsalt 05.-13. märtsil Kesk-Türki

05.-13. märtsil 2011 toimub Aksaray's (ja Nevşehir'is), Türgis rahvusvaheline noortevahetus pealkirjaga 'Youth initiatives international cooperation'. Projekti peamine eesmärk on jõustada aktiivseid noori, noorteliidreid ja noortega töötavaid inimesi tegelemaks oma igapäevases töös sotsiaalse tõrjutusega läbi sellega seotud mõistete, parimate näidede, meetodite ning nende kasutamisega. Saadakse teadmisi kultuuridevahelisest dialoogist, kogemusõppest, tagasiside rollist ja olulisusest ning füüsilisest ning psühholoogilisest turvalisusest sarnaste tegevuste jooksul.

Kasutatakse formaalseid ja mitteformaalseid õppemeetodeid (sh seikluskasvatus) rahvusvahelises seltskonnas. Lisaks projekti toimumiskohale saad külastada ka tuntud kaunist Cappadocia piirkonda, kohtuda kohaliku linnapeaga ja teiste sealsete elanikega. Kokku saavad projektis osaleda 5 noort Eestist (vanuses 18-25 a.).

Välja valitud ostavad esialgu ise välja lennupiletid projekti toimumispaika ja tagasi. Sellisel juhul saad projekti jooksul sellest tagasi 70%. Ka projekti korraldajad võivad osalejale piletid välja osta - sellisel juhul pead maksma kohapeal 30% rahvusvahelise transpordi kulutustest. Seega - kogu rahvusvahelisest transpordist tuleb lõppkokkuvõttes tasuda vaid 30%! Lisaks tuleb maksta osalustasu 99,00 eur, mis sisaldab igakülgset, jooksvat ning professionaalset ettevalmistust enne välismaale sõitu (sh kultuuriline ettevalmistus), tervise/meditsiinikindlustust ning lõppanalüüsi. Kohapealne luksuslik majutus, toitlustus (kolm korda päevas) ja programmilised tegevused on juba hinna sees.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar