20. detsember 2010

SA Raplamaa Info-ja Nõustamiskeskus koolitas Rapla maakonna tüdrukuid.

Koolitusel osales 15 14-18-aastastele tüdrukut.

Saime kokku neljal pühapäeval ning käsitlesime läbivate teemadena on haridus- ja karjäärivalikud, vägivalla ja soorollide mõisteid,seda kuidas ära tunda vägivaldset ja sinuga manipuleerida tahtvat noormeest, üldisest turvalisusest, vägivalla mõju ning selle tagajärjed, prostitutsioon ja inimkaubandus. Õpime enesekehtestamist ja enesekaitsetehnikaid. Ühel päeval räägiti ka noori tüdrukuid puudutavatest seadustest, kuid seda väga praktiliselt ning igapäevaselt, seega pikka igavat loengut ei toimunud.

Koolituspäevi rikastati mõnusa toitlustusega, mille korraldas Arturi Trahter. Koolituse lõpus said tunnistuse järgnevad noored Jane-Ly Liukanen, Kelly Filatov, Diana Slõsenkova, Marta Barnabas, Ettel Muddi, Krislin Laurimaa, Mirjam Jago-Jaagu, Johanna Beek, Mall Ainsaar, Kertu Avent, Birgit Merilain, Diana Slõsenkova, Kelly Filatov, Kristel Merilain, Lisete Loomets, Agnes Jevstafjev, Liisa Valdas, Krislin Laurimaa, Marta Barnabas ning Ettel Muddi.


Koolitus oli noortele TASUTA! Seda rahastas Sotsiaalministeerium. Projekti juhtis Noorte Naiste Tugikeskuse juhataja Eha Reitelmann. Koolitasid Merle Albrant, Maarika Pähklemäe, Eha Reitelmann, Kadi Vahtra, SA RINK FoorumTeatri trupp ja LFT koolituse läbinud Siim Kasari.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar