20. detsember 2010

Osale põnevas noortevahetuses!

Noortevahetus toimub Slovakkias Banska Stiavnicas. Pisikeses ja maalilise loodusega linnas. Majutus on skaut majas/maamajas.

Vahetuse teemaks on jätkusuutlik tootmine, taaskäitlus ja keskkonna sõbralik käitumine meie ühiskonnas ja kuidas seda arendada oma kogukonnas. Samuti ka näidata noortele, et on võimalik muuta asju enda ümber aktiivsuse ja hoolimisega. Kohapeal tehakse "sitast saia" ehk siis prügist kunsti, kindlasti on kava...s ka linna tuurid ja väljasõidud Slovakkias. Viimastel päevadel ühinevad laagriga ka puuetega lapsed, kellega me siis tegeleksime aktiivselt.

Majutus ja söök ning kõik muu on teile tasuta. Ainuke kulu on teil: alguses peab ostma ise välja reisi, ehk siis lennupiletid. Peale laagrit piletite alusel makstakse kogu reisi summast tagasi 70%. Ehk teile läheks kogu üritus maksma 30% reisipiletitest. Hetkel kui vaatasin lennu hindu siis algselt tuleks endal maksta ligikaudu 5000.- millest siis peale vahetust saab 70% tagasi.

Vahetus toimub 26. Veebruar - 7. Märts

Andke teada, kes on huvitatud. Osalejate vanusepiirang on 18-25a. Ning 4 inimest. Tore oleks, kui saaks 2 mees- ja 2 naissoost. Ehk on sul mõni sõber kes oleks asjast huvitatud. Anna teada noortekas@kehtna.ee.

Kiire!

Koht kus Vahetus toimub: http://www.skautskydom.sk/
Vaata veel

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar