4. oktoober 2011

Välismaal õppimise töötuppa Tallinnas ja Tartus

Juba nädala pärast, 11. oktoobril Tallinnas ja kahe nädala pärast, 18. oktoobril Tartus vahemikus kell 16.00-18.00 on Sul suurepärane võimalus saada osa Dream Foundation Eesti multifunktsionaalsest töötoast, kus luubi alla võtame kõrghariduse võimalused neljas populaarses välisriigis.

Oma kogemust tulevad jagama noored, kes on juba Taanis, Hollandis ja UK-s õppinud ning tudengipõlve nautinud. Lisaks saab Tallinna üritusel aimu Läti haridusmaastikust ning Tartus paljastatakse Rootsi kõrghariduse telgitagused.


Üritusel räägime järgmistel teemadel:
- Millised on kõrghariduse eelised erinevates riikides?
- Millest peaksid Sina kui rahvusvaheline tudeng kindlasti teadlik olema?
- Kui praktilised on õpingud ning kuidas on omavahel seotud õpingud ja karjäär?
- Kuidas on võimalik rahaliselt hakkama saada ehk üheaegselt õppida ja töötada?


Kõigil tulijatel on võimalus esitada oma küsimused registreerimisvormi kaudu ja saada neile vahetu vastus juba kohapeal. Lisaks tutvustame võimalusi, kuidas Dream Foundationi abiga saab kandideerida välismaale õppima. Osalemine on tasuta, kuid vajalik on eelregistreerimine.

Tallinna üritus toimub 11. oktoobril kl 16.00-18.00 Clarion Hotel Euroopas (Paadi 5, Tallinna sadama lähedal). Töötuppa saab eelregisteerida aadressil: http://tinyurl.com/DF-tootuba

Tartu üritus toimub 18. oktoobril kl 16.00-18.00 Atlantise konverentsisaalis. Töötuppa saab eelregisteerida aadressil: http://tinyurl.com/DF-tootuba-Tartus

Tule ja osale, esita küsimusi ning saa infot, mida ilusatel reklaamidel ja toredatel piltidel keegi Sulle ei avalda.

Kohtumiseni

Liina Liiv
Dream Foundation Eesti
55 561 785
Liina.Liiv@dreamfoundation.eu
www.dreamfoundation.eu

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar