15. mai 2011

Pühapäeval algab Tallinna Noortenädal

15.-21. maini toimub järjekordne Tallinna Noortenädal. Tegevusi ja sündmusi pakutakse väga erinevale maitsele: on filme, muusikat, moodi, kaasaegset kunsti, aga ka jalutamist maa-alustes käikudes, rulluisutamist ja muud ekstreemsust ning mitmeid huvitavaid õpitubasid. Nädala jooksul korraldatakse noortekeskuste noortega talguid ja tehakse heategevust. Seekordne noortenädal toimub Euroopa Noortenädala raames, mida tähistatakse üle Euroopa ja Eesti.

Tallinna Noortenädala teemaks on sel aastal üle Euroopa fookuses olev vabatahtlikkus, mis sageli käibki käsikäes heategevusega ning saab võimalikuks läbi aktiivse elustiili. Seega on mitmed sündmused suunatud just vabatahtliku töö ja aktiivse mõtteviisi propageerimisele noorte, aga ka vanemate hulgas. Programmist on oodatud osa võtma ka lapsevanemad ja noortega töötavad inimesed.

Tallinna Noortenädala tegevusi koordineerib Tallinna Spordi- ja Noorsooamet koostöös SA Archimedes Euroopa Noored Eesti bürooga, Solarise keskusega, Tallinna noortekeskustega, SC Bricolega, Solaris Kinoga, JUST-filmiga, Kultuuritehasega Polymer ning mitmete teiste partneritega.


Noortenädalaga hoog sisse!

Lisainfo:
Robert Lang
56 215 891

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar