16. märts 2011

Põnev võimalus maanoortele.

"Miks me seda teeme?“

Hea küsimus, mida võtame kõne alla ikka ja jälle. Selles ei ole midagi halba, kui aeg-ajalt antud küsimus päevakorda kerkib ja vajab tähelepanu. Kehvasti on lood minu arvates siis, kui vastust enda jaoks välja ei mõtle. Mingi asja mehhaaniliselt tegemine, ilma selle vajalikkusest ja kasust endale aru andmata, on pikas perspektiivis väga kahjulik. Projekt „Miks me seda teeme?“ ongi ellu kutsutud eesmärgiga kindlustada enda väärtuste ja tõekspidamiste säilimine meie ehk ühiskonna väärtuste heaks tegutsemisel.

Märtsist detsembrini toimub 5 töötuba Eesti 15 - 26 aastastele maa- ja väikelinnade noortele, kellel on tekkinud või tekkis nüüd jälle küsimus, miks ma ikkagi ühiskondlikult aktiivne olen. Kui sina tahad sellel teemal arutleda ja mõttekaaslasi leida, siis täida kärmelt REGISTREERIMISVORM!

Tähtaeg: 19. märts 2011

Esimene töötuba toimub Tartumaal Rõngus 2.aprillil 2011!
Enne sai julgelt välja hõigatud, et projekt on uus, veel uuem ja koguni uhiuus. Just nii ongi! Sellel ettevõtmisel on küll projektijuht, kuid töötubades osalejad on sama aegselt ka töötubade organiseerijad ja läbiviijad. Kui räägime väärtustest, siis peab neid vastavalt väärtustama õppima – planeerime, tegutseme ja analüüsime nii, et minu, sinu ja meie arvamus loebki.

Kaija Kõiv
„Miks me seda teeme?“ projektijuht
53 052 506 / kaija@kodukant.ee                        
Projekti toetab Avatud Eesti Fondi Noortefond

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar