30. märts 2011

Filmitalgute filminäitleja-koolitus toimub Raplas

Filmitalgute filminäitleja-koolitus toimub Raplas

3. aprillil kell 10-18 toimub Rapla Kultuurikeskuses (Tallinna mnt.17a, Rapla) Filmitalgute filminäitleja-koolitus.

Filminäitleja-koolitus – mis see täpsemalt on?

Filminäitleja-koolituse raames tehakse selgeks selle ala põhitõed (kõne, hoiak, stseeniks ettevalmistumine jne). Põhitõdedega tutvumiseks viiakse koolituspäeval läbi vastavasisulisi harjutusi, valmistutakse üheskoos ja kohapeal, eelnevat ettevalmistust koolitusel osalejatelt ei oodata. Filminäitleja-koolitust viib läbi professionaalne näitleja. Koolitus hõlmab eelkõige näitlejateooriat ja -praktikat, samas teatud määral ka režiitööd.

Osalema on oodatud kõik huvilised east sõltumata. Osalejatel tasub olla aktiivneosaleja, kuna juba koolituste ajal toimub Filmitalgute filmi rollidesse osaliste otsimine (lantimine). Filminäitleja–koolitustele on oodatud eelkõige Filmitalgutel valmivas filmis kaasa mängida soovivad inimesed. Samuti on neil eelis filmis esinevatele rollidele kandideerimisel koolitusest mitteosavõtnute ees. Kandideerima on oodatud ka muust rahvusest kodanikud, kes valdavad eesti keelt igapäevasel suhtlustasandil. Kõik koolitusel osalejad saavad soovi korral vastavasisulise tunnistuse.

Eelnev registreerimine on soovituslik hiljemalt 01. aprilliks mailile:

Lisainfo:    Pille Barnabas, pille003@hot.ee,  tel: 5226 924
                Kaili Kalamäe, kaili.kalamae@rapla.ee, tel 53 909 276

Kõik soovijad on samuti oodatud osalema Filmitalgute muudel aktiviteetidel: dekoratsioonide ehitamisel juunis-juulis ja võttemeeskonnas ning abilisena võttepäevadel augustis.

Saada see kutse oma tuttavatele, kellel võiks samuti olla huvi Filmitalgute projektis kaasa lüüa.


Raplamaa Filmitalgutel on ka oma Facebooki lehekülg. Sinna hakkab edaspidi tulema operatiivset infot toimuva kohta. Ole lainel!



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar