17. detsember 2010

Killuke Eesti kultuuri läbi tantsu!

19. detsembril kell 17.00-20.00 toimub Sadolin Spordihoones esmakordselt suurejooneline tantsuetendus „Eesti kultusfilmid läbi aegade“.

Kindlasti mäletate populaarset lastefilmi „Nukitsamees“ või kassahitti „Nimed marmortahvlil“, mille keskmes on tavalised koolipoisid, kes ei pidanud paljuks minna oma riigi iseseisvuse eest võitlema.

Esmaesitusele tuleb 12-ne Eesti tuntuima filmi põhjal loodud tantsukavad!
Toome teieni läbi Eesti filmide erinevaid tantsustiile. Breik kui tantsuline võitlus. Kaasaegne jazz, mille eesmärgiks on tantsija emotsioonide väljendusviis. Hiphop, kus tantsija näitab oma hoiakut ja suhtumist. Pop-jazz, kus on rõhutatud tantsija hoiakut, liigutuste voogavust ja graatsilisust, showtantsu ja mängulist tantsu. Tantsutehnikat, mille eesmärgiks on viia tantsuliste oskuste tehniline ning sisuline vorm sellisele tasemele, et see pakuks esteetilist naudingut nii tantsijatele kui ka vaatajatele.
Kõikidel tantsukavadel on jutustada oma lugu, mille tantsijad toovad teieni läbi tantsulise etenduse.
Tantsuetenduse „Eesti kultusfilmid läbi aegade“ maailm on liigutavalt lihtne, unistuslik, mõtlik. Etendust vaadates meenuvad lapsepõlve lõhnad ja hääled. Meeleolu loovad professionaalne heli- ja valgustustehnika. Etendusel mängib suurt rolli kujunduses esile tõstetud detailid kultusfilmidest.
Tantsuetendusest võtavad osa Rapla maakonnast pärit üle 100 M-Dance tantsija alates 3ndast eluaastast.
Ole kohal, sest tulemas on veel palju üllatusi!
Pileti võid osta alates 2. detsembrist, meie kontorist või M-Dance tantsijatelt!
Ostes pileti eelmüügist on hinnaks 50 krooni, kohapeal ostes on pileti hinnaks 65 krooni

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar